Vi har nyligen bytt leverantör av vårt administrativa system för hantering av medlemmar till Föreningshuset. Föreningshuset är ett företag som har stor erfarenhet av att hjälpa föreningar och vi hoppas att det skall fungera bra även för Funkis medlemmar.

Vi har en ny funktion där du som medlem kan logga in på Min Sida för att anmäla dig till evenemang eller för att ändra dina kontaktuppgifter. Min Sida finner du här. Första gången du loggar in så behöver du skapa upp ett lösenord och det gör du genom att du trycker på knappen Inget lösenord? och anger din epostadress. Ett email skickas till dig och du kan då skapa ditt lösenord och logga in på Min Sida.

Passa gärna på att anmäla Dig till årsmötet/konferensen i Helsingborg när du loggat in på Min sida, detta gör du på fliken evenemang. Vi hoppas att vi ses på årsmötet/konferensen i Helsingborg!

Med vänlig hälsning
Styrelsen

Funktionskontrollanterna i Sverige
Postadress: Box 43, 161 26 Bromma
Telefon: 040-41 01 51
epostadress: medlem@funkis.se